perjantai 8. toukokuuta 2015

2,5 viikkoa leikkauksesta

Kahdeksan päivää leikkauksesta pääsin käymään kävelyllä! Mahdoin näyttää tyhmältä, kun kävelin tosi hitaasti ja varsinkin alkumatkasta kädet suorina hartiat korvissa. 35 minuttia kävelin tunnustellen ja kroppaa kuunnellen. Loppumatkasta oikeaan nänniin alko tuleen jotain tuntohäiriöitä ja se tuntu sen verran ilkeeltä että tulin takaisin kotiin. Lenkin jälkeen tuntui,että viimeisetkin kivut katosivat ja olo oli lähes tulkoon normaali. Olin koko loppupäivän ja illan pirteä, pieniä tuntemuksia oli vasemmassa rinnassa nukkumaan mennessä

Viime viikolla ostin parit uudet mustat urheluliivit,Olokin tuntui heti terveemmältä, kun sai nuo aika rumat valkoiset sairaalaliivit pois päältä. Vasen eli alunperin isompi rintani on laskeutunut aika paljon nopeammin kuin oikea rinta.Mutta päivä päivältä näyttävät kyllä paremmilta :)

Turvotus on lähtenyt hyvin laskemaan kropassa ja nesteet lähteneet liikkelle. Kroppa tuntuu silti lössähtäneeltä ja rasvaiselta, kun lihaksissa ei oo makaamisen takia minkäänlaista painetta. Eilen kävin salilla tekemässä ekan jalkatreenin <3 Yllättävän monia eristäviä liikkeitä pystyy pakaroille ja jaloille tehdä ilman, että yläkroppaan kohdistuu painetta.

Eilen kävin myös shoppaamassa rintsikoita, siis ihan oikeita! Oon aiemmin ostanut liivini yleensä sovittamatta (viimeset 15 vuotta ne samat A75/A80, joista kupit ollut lähes aina tyhjää täynnä). Hyviä liivikauppoja ei tästä kaupungista löydy, joten yritin valkata halppiskaupan kalleimmasta päästä hyviä perusliivejä. Yhdet löysin ok:t, Finnwearin tosi pehmoset ja kivat KOKOA C80 :D Ympärysmitta jäi pikkusen liian löysäks,mutta rinnakkaiskokoa ei ollut ja ei tuntuiskaan hyvältä jos noita arpia painais se alareuna. Kyllä se tosiaan taitaa olla niin,että silikooni tarttee isomman kupin kuin luomurinta. Itelläni vielä toi silari on Mentorin sitä kiinteintä mallia (III).

Nyt tämä tyttö lähtee salille vääntämään pienen hiit-treenin kuntopyörällä, katotaan kuinka käy ;)

8 kommenttia:

  1. Hei. Minkä kokoiset implantit sinulle laitettiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni oli 1,5 vuotta sitten vastaavanlainen leikkaus.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Pienempään rintaan 315cc ja isompaan 245cc, Nyt kolme viikkoa leikkauksesta vaikuttaa,että lopputuloksesta voi tulla hyvinkin symmetrinen :)

      Poista
    4. Itselleni laitettiin 295cc molempiin (lähtökohta symmetrinen). Liivikoko on 65E. Olen todella hoikka joten valitettavasti tämäkin koko näyttää suhteellisen isolta/luonnottomalta kropassani (vaikka ovat anatomiset). Eli näistä kyllä heti huomaa että kumitissit kyseessä mutta ei pidä valittaa, muistaen lähtökohdan :)

      Poista
    5. Mikä kuppikoko sulla oli lähtötilanne?

      Poista
    6. A:kin oli aivan liian iso, kuppeihin jäi todella paljon tyhjää. Olen imettänyt 2 lasta (kyllä, pystyin imettämään tubulaarisuudesta huolimatta vaikka rintani eivät kasvaneetkaan niin kuin normaalistihan ne yleensä kasvaa raskauden aikana) joten kudos venyi sen verran että tuon kokoinen implantti oli mahdollinen.

      Poista
  2. Ohoh, aika kookkaan lopputuloksen olet sitten saanut tuon kokoisilla implanteilla! =)

    VastaaPoista