keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Jälkitarkastus

Maanantaina tuli viikkoa leikkauksesta ja oli aika mennä jälkitarkastukseen. Jännitti kyllä tosi paljon, vaikka tiesin, että kaikki on varmasti oikein hyvin, Arpia oon rasvaillut Humektanin-perusvoiteella, enkä ole käyttänyt haavateippejä tms.sen jälkeen, kun viikko sitten otin haavateipit ja itsestään sulavat tikit pois. Arvet eivät ole punoittaneet tai erittäneet ja joka päivä edistystä paranemisessa on tapahtunut.Eilen jouduin pitkästä aikaa ottamaan Burana 600:n, kun vasenta rintaa särki hieman.

Jälkitarkastus meni loistavasti ja sain vahvistuksen sille,että paraneminen hyvässä vauhdissa. Ja oikean rinnan kipuilu vasenta enemmän on kuulemma normaalia, kun sitä enemmän täytetty ja lähtötilanne oikeassa rinnassa oli pienempi. Olin laatinut listan kysymyksiä mukaani,että muistin kaikki kysyä plastiikkakirurgilta. Tavallisia rintaliivejä saan alkaa käyttämään,sitten kun siltä tuntuu.Kaarituellisia ei tulisi mieli pistää päälle vielä. Käsiä saan alkaa kuormittamaan aikaisempaa enemmän ja kevyelle käsitreenailullekin annettiin vihreää valoa <3 Noin kuuden kuukauden päästä tulee toinen jälkitarkastusaika ja tämän jälkeen rintoja seurataan 1-2 vuoden välein.

Eilen fiilistelin näitä mun rintoja oikein urakalla. Vaatteet päällä ei huomaa, että ne ovat silikoonia eivätkä millään tavalla näytä luonnottomilta. Rinnat ovat sopivan pienet, eli eivät näytä luonnottomilta vartalooni. Bikineitä olen myös sovitellut ja täytyy sanoa, että silloin salaisuuteni kyllä paljastuu :D Etenkin kun omistan aika paljon kolmiobikinejä, niin ne päällä rintojen luonnottomuus ja kiinteys jotenkin korostuu. Mutta kauniit ne ovat.

Olen nukkunut kyljelläni muutaman yön. Tänään heräsin oikealta kyljeltä ja jouduin ottamaan buranan, kun oikeaa rintaa särki kainalon puolelta. Jos sitä pyrkisi nukkumaan vielä selällään jonkin aikaa kaiken varalta, jotta välttyy "aamujäykkyydeltä".

Nyt on kolme viikkoa ja kaksi päivää leikkauksesta ja kävelylenkkejä pystyn harrastamaan normaalisti. Pururadalla tms. pehmeällä alustalla kävely tuntuu mukavammalta, kuin asfaltilla tepastelu. Salilla olen nyt käynyt 4 kertaa, joista yhdellä kerralla koitin kevyesti hauiskääntöjä ja kickbackeja aiiiiivan minipainoilla ja pitkää 15 toiston sarjaa. Toipilasaikana tuli välillä syötyä miten sattuu ja siihen kun vielä lisättiin päälle lääkkeiden ja makaamisen aiheuttama turvotus,niin peilikuvasta huomasin ensimmäisenä pallomaisen mahan ja turvonneet reidet, enkä kauniita rintojani. Nyt kun on päässyt taas kiinni normaaliin syömiseen ja liikunnan alottaminen on ollut mahdollista, tuntuu todella,että tästä vielä noustaan.

Jättäkää ihmeessä kommenttikenttään kysymyksiänne, vastaan enemmän kuin mielelläni :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti