keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Leikkauksesta 4 viikkoa ja 2 päivää

Heippa,

valtakunnassa kaikki hyvin. Kipuja ei juurikaan ole,lukuunottamatta aamuisin pientä jomotusta oikeassa rinnassa. Sekin riippuu hyvin pitkälti siitä, missä asennossa olen yöni nukkunut. Haavat ovat siistit ja olen nukkunut nyt muutaman yön ilman liivejä. Kaarituellisia liivejä en ole vielä alkanut käyttämään, etteivät kaarituet hankaa arpia.

Kaikki arkiaskareet sujuvat jo lähes entiseen tapaan,painavien kauppakassien kantoa tms. olen pyrkinyt välttämään,sillä se tuntuu aiheuttavan painetta rintalihakseen. Salilla pitäisi malttaa vielä olla treenaamatta rintaa (ja selkää), kevyttä käsipumppailuahan aloittelin jo aiemmin. Hinku kunnon treenin pariin on kyllä jo mieletön!

Perjantaina kaverin mökkisynttäreillä olin ensimmäistä kertaa julkisesti bikinit päällä saunassa ja paljussa leikkauksen jälkeen. Omaan silmään rintani ovat ilmiselvät silikonit,mutta ystäväni sanoivat että näyttävät luonnollisilta, tosin hyvin kiinteiltä. Kukaan ei ainakaan sanonut rinnoistani mitään, vaikka sitä kovasti jännitinkin.

Omaan silmääni kroppa näyttää paljon tasapainoisemmalta nyt, kun on rinnat. Iso takapuolikaan ei näytä niin isolta, kun sitä on tasapainottamassa normaalit rinnat ;)


1 kommentti:

  1. Moikka! Kiitos blogista :) minulla olisi muutama kysymys.

    1. Minkä verran prosessi tuli kokonaisuudessaan maksamaan?
    2. Jos leikkaus toteutetaan julkisella puolella kehityshäiriön vuoksi, saako itse valita koon tai esittää muita toiveita esim. silikonityypistä vai hutaistaanko rinnoista vaan sen näköiset että kehityshäiriön vaikutelma poistuu?
    3. Tuntuvatko rinnat luonnolliselta kädessä?

    VastaaPoista