perjantai 13. maaliskuuta 2015

Leikkaukseen 38 päivää!

Oon lähössä viikonloppuna pariksi viikoksi reissuun, joten soitin heti aamulla jonohoitajalle ja tiedustelin onko leikkausaikataulusta mitään uutta. Ja kappas, sain leikkausajan 20.4 <3 Oon niin onnellinen ja tärinöissäni, että ei mitään järkeä! Jonohoitaja sanoi,että leikkauskutsu tulee kotiin.

Tästä puhelusta ei ehtinyt kulua puoltakaan tuntia, kun päiväkirurgiselta osastolta soitti sairaanhoitaja mulle ja haastatteli. Pituus,paino,lääkitykset... perusjuttuja. Lisäksi hän kertoi, että laittaa kirjeen kotiin ja leikkauspäivänä klo 7.00 oltava aamulla sairaalassa, aamupalaa ei saa syödä. Leikkaus tehdään päiväkirurgisena eli samana päivänä kotiin, voi kamala =)

Tää on loistavaa, tää on kerrassaan loistavaa!

2 kommenttia:

  1. Moi! Olipa kiva, kun satuin löytämään blogisi. Minäkin olen alle 30-vuotias ja menossa rintojen korjausleikkaukseen julkiselle puolelle rintojen kehityshäiriön vuoksi. Hauska sattuma sekin, että meidän leikkausajoissa on vain parin päivän ero. Sain tietää oman aikani viime viikolla ja se on 16.4.

    Kiinnostuksella jään seuraamaan sinun matkaasi kohti leikkausta! Ihan kohta meillä on uudet rinnat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja onnea jo etukäteen uusista rinnoista! Omituista ajatella, että kahden viikon päästä leikkaus on jo ohi.

      Poista